Wat kun je met de prestatie-databank?

Prestatie-informatie opbouwen

Met onze software bouw je snel prestatie-informatie op. Je kunt onze database van prestatie-indicatoren gebruiken maar ook zelf je prestatie-indicatoren formuleren.

De effectiviteit van (EMVI)-maatregelen meten

Door een slim datamodel kun je de effectiviteit van (EMVI)-maatregelen meten. Handig bij de risico-dossiers.

Prestatie-beweringen en -onderbouwingen formuleren

Door handig te zoeken en te filteren op kenmerken van projecten, prestaties en maatregelen kun je ijzersterke prestatiebeweringen formuleren.

Prestatie-indicatoren analysen

Door analyses kom je er snel achter waar je als organisatie of persoon kunt verbeteren. Vergelijk projecten, medewerkers of type projecten en scoor voortaan nog beter.

Bewijslast bij prestatie-informatie verstrekken

Doordat we de geselecteerde prestatie-informatie waar een bewering op baseren opslaan incl. bewijslast is de bewijslast in een concretiseringsfase letterlijk met 1 druk op de knop te genereren.

Wilt u een voorbeeld van prestatie-indicatoren bij EMVI en BVP?

50%
Klik hier voor 50 gratis prestatie-indicatoren

Wat maakt onze software uniek?

Exclusieve integratie Past Performance database CROW

Wij hebben een exclusieve integratie met de Past Performance database van CROW. Aannemers kunnen hun eigen Past Performance data in onze software importeren uit de database van CROW en gebruiken als verifieerbare prestatie-informatie. Aannemers kunnen zich op eigen initiatief laten beoordelen op Past Peformance en de beoordeling exporteren naar de database van CROW om in beeld te komen bij opdrachtgevers voor onderhandse opdrachten.

Realtime audits Bewuste Bouwers inlezen als VPI

Meer dan 100 aannemers uit de Infra en Bouw zijn deelnemer van Bewuste Bouwers. Omdat de stichting Bewuste Bouwers onze software gebruikt voor hun audits krijg je realitime toegang tot de audits van jullie bouwplaatsen. Aannemers gebruiken de resultaten van de audits als prestatie-informatie voor het onderdeel omgevingsmanagement & communicatie in EMVI- en BVP plannen.

Nieuwsgierig naar onze software? 

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van onze software.

Bellen: 06-40195832

Mailen: info@emviprestatiemeting.nl